Och varje morgon blir vägen hem längre och längre

- Fredrik Backman

Betyg 4
1h 28min
42 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Farfar och Noah sitter på en bänk och pratar. Under bänken växer hyacinter, just de blommor som farmor odlade i sin trädgård.

Farfar och Noah kan prata med varandra om allt. Om livets alla frågor, både de största och de minsta. Under samtalet med Noah kan farfar inte låta bli att minnas hur det var att förälska sig i farmor, och hur det var att förlora henne. Han kan fortfarande se henne framför sig och fruktar den dag då han inte längre kommer att minnas henne.

Farfar inser att den värld han känner håller på att förändras. Därför vill han stanna här på bänken med Noah, där doften av hyacinter fortsätter vara så stark. Men minnena blir allt svårare att fånga och farfar och Noah är nu tvungna att lära sig att göra det svåraste av allt: ta farväl.

Fredrik Backman tecknar här som bara han kan göra ett ömsint porträtt av en åldrande mans kamp för att hålla kvar sina allra käraste minnen, och hur hans öde påverkar dem som står honom närmast.

Och varje morgon blir vägen hem längre och längre är en liten bok med ett stort budskap som kommer att stanna länge hos läsaren. Bokens förord är inläst av författaren.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

1h 28min

Sidor e-bok:

42

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-05-15

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176516348

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137150901

Vad andra tycker

Recensioner av Och varje morgon blir vägen hem längre och längre - Ljudbok, E-bok

Tårar rann

Sofia Born

Fin berättelse om demens.

Jennifer

Grät efter 15 minuter. Helt fantastisk skildring av demens eller alzheimers. Tack Fredrik!

Emma

Fin bok om ålderdom och glömska! ⭐️

Maria