Hur tänker din hund?

Betyg 3.8
4h 49min
bookCoverFor

Beskrivning av boken

"Det här är en bok som är svår att lägga ifrån sig! Spännande och lättförståelig kunskap som alla kan ta till sig och inspireras av."

(Tidningen Brukshunden nr 4/2017)

"...jag kan inte annat än hoppas att var och en av dessa hundar har en ägare som läser Söderströms bok. Det positiva intrycket förhöjs av härliga foton av hundar i aktion och riktigt fina teckningar." (Katrine Hamori, BTJ nr 15, 2017)

Blir hundar mer negativa mot människor som inte beter sig schyst mot matte eller husse? Hur mycket av vargens och hundens beteenden är medfödda och hur mycket är ett resultat av uppväxtmiljön? Finns det hundar som är högertassade eller vänstertassade? Hur gör jag för att ensamträna min hund? Och stämmer det verkligen att en mops har sämre luktsinne än en schäfer?

I Hur tänker din hund får du svar på dessa frågor och många därtill. Forskningen om hundens beteende har formligen exploderat under 2000-talet, och ny kunskap tillkommer varje dag.

Forskaren, biologen och författaren Bo Söderström har järnkoll på forskningsläget, och här presenterar han de mest intressanta forskningsresultaten på ett lättbegripligt sätt. Läs om samspelet mellan människa och hund, lär dig att förstå hundens signaler, fördjupa dig i den viktiga första valptiden och ta del av fascinerande fakta om människans bästa vän.

Författare:

Format:

Tid ljudbok:

4h 49min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2017-06-20

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176517116

Vad andra tycker

Recensioner av Hur tänker din hund? -
Ljudbok

Allmän fakta om hundar.

Anneli

Så bra. Tog till mig så mkt bättre nu än när jag läste själv!

Ida

Intressant men ej så användbar

Presenterar övergripande resultat av forskning från 2015-2016 om hundar. Intressant i allmänhet men tyvärr inte mycket man kan använda i samspelet med sin hund.

Christine