Full galopp, Sigge- Lin Hallberg

Betyg 4.8
1h 22min
54 Sidor
Sigge
bookCoverFor

Beskrivning

Radarparet Lin Hallberg/Margareta Nordqvist är tillbaka med en ny bok om allas favoritshettis Sigge! Älskade böcker för alla häst- och ridintresserade barn!

För Elina är det bara Sigge, stallet och hästkompisarna som gäller. Det tråkiga är att mamma och pappa säger att det räcker med tre dagar i veckan i stallet. Hon måste sköta skolan också. Då hjälper det inte att Elina säger att hon ska bli ridlärare när hon blir stor. En dag får stallgänget veta något spännande; Sally ska vara med på shettisgaloppen och deltaga i den stora julshowen på Arenan. Alla stalltjejer vill vara den som rider Sally, men det är Mattis som är Sallys skötare … Blir det orättvist eller rättvist?

Full galopp, Sigge ingår i ”Sigge-serien” som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

Både Alla älskar Sigge, Kom igen Sigge och Det spökar Sigge har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Pressröster om Sigge:

"Detta är en hästbok när det när som bäst." BTJ-häftet

"Vilka underbara böcker!" Norrtelje Tidning

"Tänk om alla barn finge leva i den varma miljö och med de kloka och empatiska vuxna som skildras i boken. För alla som älskar hästar är de lättlästa, rikt illustrerade och verklighetsnära böckerna om Sigge ett självklart val." BTJ-häfte nr 9, 2016

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Del:

16

Tid ljudbok:

1h 22min

Sidor e-bok:

54

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-03-01

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176517741

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789163898242

Vad andra tycker

Recensioner av Full galopp, Sigge - Ljudbok, E-bok

Så bra bok och så spännande 😀😃😄😁

Anna

Jag älskar Sigge böckerna snälla forsas att skriva om Sigge ❤️

Linnea

Sigge är bäst!❤️❤️

Fia

Bra

Björn

Jag älskar sigge böckerna

Stina

Dålig

Caroline

Sigge

Hej jag älskar Sigge böckerna så himla mycket hoppas att det kommer fler

Iris

Väldens bästa

När jag lyssnade jag på Full galopp Sigge ville jag aldrig sluta.🐴❤️

Sofia

Nora

Sigge

Den var fantastisk bra

Saga