Himlen tillhör oss

Betyg 4.1
10h 25min
325 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Himlen tillhör oss är en stark och ömsint berättelse om den ovillkorliga kärleken mellan far och son och om att försöka förstå det ofattbara, som inte lämnar någon läsare oberörd.

Om man skulle spola tillbaka tiden, hade Rob sagt att han var en sådan där jobbigt lyckligt lottad man - gift med fantastiska Anna, pappa till den efterlängtade lilla pojken Jack, och med ett eget hus i norra London. Men det var då. Innan Jacks alltmer frekventa huvudvärkar och den där naggande känslan som Rob inte kunde skaka av sig. Innan alla läkarbesök som bekräftade att deras och varje förälders största rädsla blivit verklighet, och hela livet rasat.

Nu finner Rob sin tröst i alkoholen, och via kontakter på webbforum blir den växande besattheten av en alternativ medicinsk behandling i Schweiz till slut den sista droppen för äktenskapet. Men mitt i all förtvivlan kommer klarheten till Rob som en käftsmäll, och han blir tvungen att ifrågasätta allt han så desperat hållit fast vid och försöka hitta en väg till försoning med alla han sårat – och med sig själv.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Molle Kanmert Sjölander

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

10h 25min

Sidor e-bok:

325

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-02-07

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176518229

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137150383