En dag ska jag lämna allt det här

Betyg 3.6
16h 15min
446 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En dag ska jag lämna allt det här är en varm och charmig berättelse om kärlek, gemenskap och att börja leva när det är för sent.

Trettiotreåriga Henny Broek står chockad vid vägkanten och ser ner på sin egen orörliga kropp. För en halvtimme sen var hon himlastormande lycklig. Nu är hon …död?

På begravningen träffas hennes älskade ungdomsvänner som en gång arbetade tillsammans på det nedgångna motellet i Pine Creek. Men det enda som verkar förena dem idag är att de verkar fast beslutna att fortsätta vara ensamma och miserabla. Henny inser att hon nu har en livsviktig uppgift – hon ska göra sina vänner lyckliga, och hon är fast besluten om att inte låta det faktum att hon är död hindra henne.

Gradvis får hon vännerna att vakna upp ur sorgen, och motellet får nytt liv när det fylls av nya gäster med skiftande bakgrund. Men alla invånare i Pine Creek är inte lika förtjusta som Henny, och spänningarna mellan motellet och staden växer. Hur mycket är vännerna beredda att riskera för sin sköra gemenskap? Kan man någonsin förändra det som varit? Och kommer Hennys kärlek och kvardröjande närvaro göra dem lyckliga igen, eller får hennes minne dem bara att klamra sig hårdare fast vid sorgen? Det här med lycka visar sig vara betydligt mer komplicerat än Henny tänkt sig …

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

16h 15min

Sidor e-bok:

446

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-08-29

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176518793

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137152790

Vad andra tycker

Recensioner av En dag ska jag lämna allt det här -
Ljudbok, E-bok

Lång bok, för lång.

Sandra

Lite sorglig o trist, men vacker också, på sitt sätt. Bra uppläsning!

Karin