Hon tackade gudarna- Jussi Adler-Olsen

Betyg 3.5
23h 25min
707 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Peter de Boers levebröd är att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad, cynisk affärsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med järnhand. Samma hårdnackade målmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare är Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare områden tillsammans med sin våldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och två systrar på glid. Nicky är en riktig fighter, och hon har gott om motståndare.

Då den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter de Boer att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma. Men när man hotar att avslöja hans dunkla förflutna känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är både han och Nicky insnärjda i ett livsfarligt spel med motståndare som inte skyr några medel.

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.

Författare:

Översättare:

Svante Skoglund

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

23h 25min

Sidor e-bok:

707

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-06-05

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176518885

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100174545

Vad andra tycker

Recensioner av Hon tackade gudarna - Ljudbok, E-bok

Ovanlig spännande o intressant

Sonia

Hyfsat bra

Nisse

Så tråkig uppläsare att jag inte orkade lyssna på den.

Jeanette

Massor med detaljer, 1,5 h och en massa personporträtt. När börjar historien och var är den röda tråden? Uppläsningen är monoton och sövande.

Britt-Marie