En dröm blir sann- Nora Roberts

Betyg 4.2
13h 21min
375 Sidor
Vännerna från Templeton House
bookCoverFor

Beskrivning

Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt – Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Det här är Lauras historia – och den sista fristående delen i miniserien Vännerna från Templeton House …

När den äldre och sofistikerade Peter Ridgeway svepte in i 18-åriga Lauras liv trodde hon att han var hennes drömmars man. Nu, tio år senare, har det emellertid blivit uppenbart för henne att det var familjen Templetons pengar som lockade Peter mest, och att han inte alls är den hon trodde. Plötsligt står hon ensam med två barn att försörja, men fast besluten att för en gångs skull lösa sina problem på egen hand.

Då Lauras bror Josh föreslår att hon hyr ut stallet på Templeton Houses ägor går hon med på det, för hon och barnen är verkligen i behov av pengar. Hyresgäst blir Michael Fury, en före detta stuntman som sadlat om till hästuppfödare. Det dröjer inte länge förrän Laura inser att det bakom hans bad boy-image döljer sig ett hjärta av guld. Kanske finns det fortfarande drömmar som kan besannas …

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Margareta Järnebrand
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
13h 21min
Sidor e-bok:
375
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-01-10
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176519769
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100176747

© Albert Bonniers förlag (E-bok)