Om drömmen blir verklighet- Nora Roberts

Betyg 4.1
12h 53min
357 Sidor
Vännerna från Templeton House
bookCoverFor

Beskrivning

Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt – Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

Det här är Kates historia – och den fristående andra delen i miniserien Vännerna från Templeton House…

Prestationsprinsessan Kate har en förkärlek för mappar sorterade efter färg och den ordningsamma revisorn driver ofta omgivningen halvt från vettet med sitt kontrollbehov. Bara bästa vännerna Margo och Laura vet vad som ligger bakom Kates små sätt och låter henne hållas. Men när misstankar om ekonomiska oegentligheter riktas mot henne rasar hela tillvaron. Kate ombeds att ta ”semester” medan saker och ting ordnas upp, fast hon har inga planer på att bara sitta och vänta. Hon måste ställa allt till rätta och bevisa sin oskuld! Och hjälpen kommer från ett högst oväntat håll …

Byron De Witt vet inte vad det är med Kate som gör att han inte kan sluta tänka på henne. Hon är lättretlig och diskussionslysten och … passionerad. Om han bara kunde få henne att inse att kärlek inte är en balansräkning – och att hjärtat följer sina alldeles egna lagar.

Nora Roberts är romantikens okrönta drottning och med berättelserna om de tre vännerna på Templeton House visar hon varför läsare över hela världen älskar hennes romaner.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Margareta Järnebrand
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
12h 53min
Sidor e-bok:
357
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-01-10
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176519783
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100176730

© Albert Bonniers förlag (E-bok)