Motiv X

- Stefan Ahnhem

Betyg 4.2
16h 52min
475 Sidor
Fabian Risk
bookCoverFor

Summering av boken

Den fjärde boken om Fabian Risk

Fabian Risk vakar vid sin skottskadade dotter Matildas sida, som ligger i koma på Helsingborgs lasarett, samtidigt som ett brutalt mord på en flyktingpojke från Syrien kastar in stadens kriminalpolis i en ny komplicerad utredning med rasistiska förtecken.

Men inget är så enkelt som det först verkar och när flera nya mord äger rum befinner sig Lilja, Klippan och de andra på Helsingborgspolisen snart i en allt mer pressad jakt på flera gärningsmän. Till slut tvingas Fabian tillbaka i tjänst trots att han helst hade velat ägna sig åt sin familj, och kriminalpolisens chef Astrid Tuvesson avbryter sin tolvstegsbehandling mot alkoholism trots att den bara har börjat, för att leda arbetet med de parallella utredningarna.

Samtidigt brottas Fabian med information som hans döde kollega Hugo Elvin lämnat efter sig och påbörjar en egen privat utredning som kan komma att förändra den sammansvetsade utredningsgruppen för all framtid.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

4

Tid ljudbok:

16h 52min

Sidor e-bok:

475

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-09-19

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178270170

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137151601

Vad andra tycker

Recensioner av Motiv X - Ljudbok, E-bok

Spännande historia med lite mycket privatliv.

Britt-Marie

Nu har jag läst alla böcker fram till denna. Så fruktansvärt spännande böcker med en twist som får en att vilja veta mer. Författaren har inte fått mig att tröttna vilket är ovanligt. Skönt att slippa för långa relationshistorier och alkoholiserade gamla poliser som löser fall.

Edita

Så bra! Man vill bara läsa mer och mer. En av de bästa svenska böckerna jag har läst:)

Noah

Fortsatt spännande men börjar bli väldigt tröttsamt med seriemördare i varenda bok.

Mona