Draugen

Betyg 4.8
4h 29min
134 Sidor
PAX
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Maxad magi och spänning i finalen – Draugen, bok 10 i ”PAX”-serien! Årets mest efterlängtade bok för alla läsare och fans! Måste bröderna flytta ifrån Mariefred? Kommer svarthäxan att hinna före att lösa gåtan med odjuret under biblioteket? Supertrion bakom de kultförklarade och hyllade böckerna är deckardrottningen ÅSA LARSSON, känd för sina kriminalromaner om Rebecka Martinsson, författaren och forskaren INGELA KORSELL och serietecknaren bakom Batman – HENRIK JONSSON!

På söndag ska Viggo och Alrik flytta från Mariefred och Anders och Laylah! Allt är Iris fel. Hade inte hon blivit fångad av svarthäxan, skulle inte Alrik och Viggo ha filmats när de gjorde inbrott i skolan! Men saker tar en oväntad vändning när Viggo plötsligt kommer på var kodnyckeln kan finnas som kan lösa gåtan med monstret som finns under det magiska biblioteket! Hinner de rädda Mariefred och världen innan svarthäxan tar sig in i biblioteket? Och vem är det som döljer sig i kulisserna bakom Maggan Migrän? Tarotkorten förutspådde för länge sedan en katastrof för korpbröderna, och ingenting kan längre stoppa olyckan!

Tiden pulsar, mörkret vandrar in, för sista gången!

Nidstången, Grimmen, Mylingen, Bjäran, Gasten, Näcken, Pestan, Vitormen, Maran och sista delen Draugen är succéserien som tagit Sverige med storm och är såld till 18 länder och älskas av fler och fler unga bokslukare.

Läs mer om Viggo, Alrik och skaparna bakom ”PAX” på: www.bonniercarlsen.se/pax

"När det är farligt är det på riktigt. Och det är omöjligt att sluta läsa! Övernaturligt bra!"

Tidningen Kulturen

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Del:

10

Tid ljudbok:

4h 29min

Sidor e-bok:

134

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-09-13

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178270422

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789178033034

Vad andra tycker

Recensioner av Draugen -
Ljudbok, E-bok

Dålig bok 📙 😡😠. / Idas barn gifts lbigudycivlvtafu

Ida

Veligt spelande

Cornelia

Otroligt spännande. Men sorgligt att Viggo dör i slutet

Esra

Bra 😀😃🤪💯💯💯❤️‍🩹

Erik