De stulna skuggornas tid

- Ylva Hällen

Betyg 4.8
5h 30min
147 Sidor
Ylvania
bookCoverFor

Summering av boken

Två år efter succén med Ylvania – Sagan om ljusbäraren kommer uppföljaren Sagan om de stulna skuggornas tid. En minst lika spännande historia som även kan läsas fristående. Precis som i föregångaren hjälper Marcus Gunnar Petterssons ljuvligt säregna illustrationer till att väcka magin till liv.

Ett år har förflutit sedan förra boken och Jiros bror Rot, det halvsovande barnet, har ännu inte vaknat ur sin koma, orsakad av den onde Masters gift. Jiro är förtvivlad över att ingen verkar vilja hjälpa honom.

Bara Äldsterådet känner till ett sätt att väcka honom, men vågar inte - alldeles för mycket står på spel. Om Rot vaknar så vet de inte vem han kan vara eller vem han kan bli - dessutom riskerar Master att få makt igen genom honom.

När de fyra barnen i väktarstjärnan själva får reda på ett sätt att väcka Rot bestämmer de sig för att trotsa faran och rädda Jiros lillebror. Beslutet leder dem på en resa långt ut på havet till Ylvanias hjärta och Virvelgraven och ännu legend där alla de fyra barnen måste hjälpas åt för att klara uppgiften - och för att överleva ...

Ylvania: Sagan om ljusbäraren blev en stor succé med över 20 000 sålda ex och 2 000 lyssningar. Den vann också den prestigefulla utmärkelsen Barnens romanpris. Många har längtat efter en fortsättning, och nu är den äntligen här!

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Del:

2

Tid ljudbok:

5h 30min

Sidor e-bok:

147

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-09-17

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178270569

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789178039852

Vad andra tycker

Recensioner av De stulna skuggornas tid - Ljudbok, E-bok

JÄTTEBRA SLUT önskar att du ska göra en film om ylvania

Hanna

Bäst

Clara

Den är bra och spännande jag har läst ettan och tvåan och nu är jag på trean men efter jag har läst en Bilbao gillar jag att lyssna på den så man kan höra den från ett annat perspektiv

Hanna

Jätte bra skriven och upläsen jag älskar att böckerna är så fantasifulla och inspererar mig att skriva själv( från en 15 åring med bra smak och dyslexi )

Alice