En helt vanlig vecka med familjen Jansson- Martin Widmark, Petter Lidbeck

Betyg 4.6
1h 39min
Familjen Jansson
bookCoverFor

Beskrivning

Ombytta roller hos familjen Jansson, när Martin Widmark och Petter Lidbeck presenterar en skruvad och humoristisk familjeskildring. Barnen har axlat föräldrarollen medan mamma och pappa ruskat av sig den. Ska de två barnen lyckas tackla sina oansvariga föräldrar som blivit väldigt mycket barn på nytt? Följ familjen Jansson under deras uppochnervända vecka! En fyndig lek med roller och förväntningar, kul för alla åldrar!

Vilken vuxen har inte velat vara barn igen? Slå sig fri från plikterna och slippa ta ansvar. Och vilket barn har inte velat vara stor? Få göra allt barnförbjudet och bestämma. Hur kan det se ut i praktiken om dessa drömmar uppfylls? Det vet familjen Jansson, för hos dem är det just så denna vecka då de "lever sin dröm" - eller är de alla fast i en gemensam mardröm?

Dagarna fylls av trilskande vuxna som inte vill gå till jobbet eller tandläkaren, slipskaos i hallen, opassande kommentarer på bussen, tjat om husdjur och utvecklingssamtal på jobbet. Barnen har fullt sjå att hålla koll på sina föräldrar. Som tur är befinner sig de nyinflyttade grannbarnen i samma sitation, så medan deras två föräldrapar busar runt passar de på att finkonversera vid grillen.

En varm och barnnära berättelse med knäppa och drastiska inslag, det blir mycket igenkänning för hela familjen att skratta åt tillsammans.

Författarduon Widmark & Lidbeck skrev 2016 den rappa och roliga Talmannens hämnd. En actionfylld politisk thriller för barn i slukaråldern, nominerad till deckarpriset Spårhunden. Dessförinnan har de skrivit bokserien "I elfte timmen": en serie roliga och okonventionella böcker för barn - om pensionärer! "Det rockar om pensionärstrion." GP.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

1h 39min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-06-04

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178270675

Vad andra tycker

Recensioner av En helt vanlig vecka med familjen Jansson - Ljudbok

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Melvin

Jätte bra 🥳August

Gabriel

Helt okej 👍🏻

Tjejerna

Not sure if you have any questions about this

Ida

Bbbbbraaaa

Sigge

Food

Susanne

Den var väldigt roligt

Louise

Bara

Lena

Toppenbra

Ellinor

🧇🍑🥞🧀👎

Julia

Väldig rolig bok att höra👏🏼🧡

Tilde

Asa rolig men nu är jag trött 😪🥱😴🤤

Adam

Bra bok! 📕🫠 nästan lika bra som att min lilla syster kan cykla nu. Nicolina Jonas dotter

Jonas

Rolig och bra Jag skrattar du till den här när jag är trött

Egon

Jag älskar den här boken den är så super bra 👍😀😃😄😁😆🥹😅😂🤣☺️😊😊🙂🙃😉😌😍🥰😘😗😙😚😋😛😝😜🤪😎🤩🥳😻😺😸😹😽👍❤️🧡💛💚💙💜💖💕💟💐🌺🌸🍀🌷🌹🌼🌻🌈✨⭐️🎆🎇🌌🌠🐩🐕🦮

Linda