Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt- Thomas Erikson

Betyg 4.1
5h
326 Sidor
Omgiven av dåliga chefer
bookCoverFor

Beskrivning

I Omgiven av dåliga chefer får du lära dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan föreställa dig. Thomas Erikson, författare till succéböckerna Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, vet vad han talar om. Själv har han varit både chef och anställd och i sin roll som ledarskapsutvecklare har han mött alla typer av chefer.

Om dina barn inte beter sig som förväntat kan du alltid ändra taktik i din uppfostran. Om du har en bekant som visar sig vara en skitstövel kan du givetvis gå därifrån. Men om däremot din chef uppträder orättvist och ställer orimliga krav är det plötsligt inte lika enkelt att veta vad man ska ta sig till. Vi har alla varit där. Chefen och du tycks inte komma från samma planet. Och även om du inte råkat ut för chefen från helvetet kanske du har fått vissa obehagliga överraskningar i mötet med din chef. Kanske har du tilldelats stort ansvar men inga befogenheter? Kanske har du och din chef olika personlighetsprofiler och fungerar på totalt olika sätt? Och kanske misstänker du ibland att din chef faktiskt är ett hopplöst fall. Lugn. Det finns lösningar.

På ett lättsamt och underhållande sätt visar boken hur människors olika beteenden kan påverkas. Och går också igenom vad som utmärker en exemplarisk ledartyp.

Lyssna även på Omgiven av latmaskar. Den boken utreder såväl varför bra ledarskap är så sällsynt som varför vissa medarbetare har svårt att få jobbet gjort.

Författare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

5h

Sidor e-bok:

326

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-09-26

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178270699

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137152271

Vad andra tycker

Recensioner av Omgiven av dåliga chefer : varför bra ledarskap är så sällsynt - Ljudbok, E-bok

Intressant

nnrznbyy

Ganska bra

Johan

Mycket intressant bok!

Theres

Bra. Men borde läst omgiven av idioter innan.

Robban

Väldigt bra!

Maude

🏓😉

Mats

Bra

Eddie

👍

👍

Emil

Bra

Läst gav mycket god insikt