Pojken som kallades det

- Dave Pelzer

Betyg 4.5
3h 59min
bookCoverFor

Beskrivning

Utan mat, utan lekkamrater, utan en riktig säng och med slagen haglande över honom för jämnan vägrade Dave Pelzer ändå ge upp. Han hade ingen som kunde hjälpa honom och var tvungen att lära sig försvara sitt eget liv.

Pojken som kallades Det är en bok som vittnar om hur ett litet barn med sin själsliga styrka vägrar kapitulera och låta sin mamma vinna spelet av förnedring. Trots David Pelzers unga ålder var det hans andliga övertygelse, hans mod och beslutsamhet som räddade honom. Han kapitulerade inte. Han gav inte upp. Genom sin inre styrka har han istället lyckats vända skam till stolthet.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Ulf Gyllenhak

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

3h 59min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-07-03

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178273089

Vad andra tycker

Recensioner av Pojken som kallades det - Ljudbok

Inte min typ av uppläsare. Men boken är gripande

Lina

Fruktansvärt att det finns så hemska människor som kallar sig för föräldrar. Ett barn ska få vara barn, ha ett bekymmerslöst liv och ha roligt medan de lär sig nya spännande saker på skolan. Fantastiskt att skolan finns och kan handla när de ser att något inte verkar stämma hos elever. Ingen bra uppläsare, jag ville knappt fortsätta att lyssna på boken men gav det en chans trots allt vilket jag är nöjd över. Jag gillade inte uppläsaren bättre dock.

Natali

Mycket gripande berättelse

carolina

Boken vet jag är bra. Läste den i tonåren men uppläsare kunde jag bara inte lyssna på

Elin