Livsviktigt : en handbok i kroppspositivt föräldraskap

Betyg 4.6
6h 15min
164 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

En handbok i hur man räddar sitt barn från utseendehets och kroppsförakt. Med hjälp av egna erfarenheter från uppväxten praktiserar Kajjan Andersson kroppspositivt föräldraskap. Ett tjockt barn blev en ätstörd ungdom som efter många år av ätstörningar, självskadebeteende och kroppshat landade i en kroppsaktivists accepterande kropp. I dag är Kajjan Andersson vuxen. Men vad var det som gick fel där på vägen? Och vilka är de livsviktiga frågor vi måste prata om för att våra barn ska slippa möta samma kroppsförakt som så många av oss gjorde? Kajjan Andersson tar oss med på turerna mellan skolsköterskans undersökningsrum, familjens matbord och barnets ensamma stunder framför spegeln.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

6h 15min

Sidor e-bok:

164

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-03-04

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178276134

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137155050

Vad andra tycker

Recensioner av Livsviktigt : en handbok i kroppspositivt föräldraskap -
E-bok, Ljudbok

Viktig och tänkvärd för alla vuxna som har eller känner barn

Jennifer

Viktig och läsvärd även för mig utan barn. Jag kan en del inom området och då var en del upprepande, men alltid bra att höra igen

Angelica

Jättebra och tydlig. Jag vill rekommendera och få många i min närhet att läsa boken, för det kan inte bli mycket tydligare och de kommer då förstå hur jag tänker kring min uppfostran. Boken ger också konkreta och tydliga råd och tips på hur man kan bemöta olika problem och tankar. Jag känner mig peppad och upplyft att vara med och göra en förändring till ett mer kroppspositivt samhälle och för att ge mina barn den bästa uppväxt som jag kan ge dem.

Ida

Fantastisk och så viktig! Alla borde läsa den!

Sofia