Drottningens spion

Betyg 4.1
17h 14min
535 Sidor
De utvalda
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Serien De utvalda gjorde succé över hela världen, vann priser och såldes i 1,7 miljoner exemplar.

Äntligen har författaren Kristin Cashore återvänt till den fantastiska värld hon skapat! En värld av utvalda, som föds med särskilda förmågor. En värld av äventyr, magi, hjältinnor och hjältar. Men också en värld av tyranner och fruktansvärd, psykisk terror. En värld som behöver byggas upp igen.

Den femte boken i den bästsäljande serien fokuserar på Hava, drottning Bitterblues spion. Drottningens sällskap är på väg över havet för att ta sig hem till Monsea. Med ombord finns de hemliga ritningarna till ett vapen som är så farligt att det kan förändra hela världen. Sällskapet råkar ut för en mängd livsfarliga strapatser, och Hava vet inte hur hon ska hantera livet i efterdyningarna av en fruktansvärd barndom vid hovet och sitt nya liv.

Fängslande, känsloladdad fantasy som läsare över hela världen har fastnat för.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Carina Jansson

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

17h 14min

Sidor e-bok:

535

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-02

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178277797

Förlag e-bok:

Bokförlaget Semic

ISBN e-bok:

9789155271787

Vad andra tycker

Recensioner av Drottningens spion -
E-bok, Ljudbok

Jag trodde aldrig de skulle komma av båten. Efter några timmar gav jag upp, men några dagar senare gav jag det en chans till och har lyssnat på hela. Den blir hela tiden lite bättre. För långsam för min smak, för mycket tankar och velande. Jag hade gillat den mer som tonåring (är vuxen nu).

Ninni

Långsammare tempo än tidigare böcker. Det tog 50 (!) kapitel innan det började hända något. Ändå bra och värd att lyssna på, bara annorlunda jämfört tidigare.

Marie

Inte lika fänglsande som de andra men ändå bra. Uppläsningen kändes svag i början på vissa meningar vilket gjorde att ham inte alltid hörde va meningen började med.

Ellinor

Härlig fantasy! Välbyggd värld! 🥰

Johan