Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare

Betyg 4.4
2h 11min
128 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Vill du bli lite bättre på det mesta? Ja, vem vill inte det? I Hjärnstark junior finns viktiga fakta ur Anders Hansens succé Hjärnstark från 2016, där han berättar hur fysisk aktivitet påverkar hjärnan när det gäller koncentration, mående, sömn och mycket mer. I junior-versionen är allt omstöpt för att passa en yngre målgrupp. Genom spännande, lättillgängliga avsnitt om hur hjärnan fungerar och inspirerande tips för mer rörelse är förhoppningen att läsaren ska bli gladare och starkare – ja, till och med smartare. Rörelsen omvandlas nämligen till en "uppgradering" av hjärnan, så att man både tänker snabbare och kan lägga i en extra ”mental" växel när det är stökigt runtomkring. På köpet blir man bättre på att spela datorspel. Tacka nej till det, den som kan!

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

2h 11min

Sidor e-bok:

128

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-10-19

Förlag ljudbok:

Bonnier Fakta

ISBN ljudbok:

9789178872183

Förlag e-bok:

Bonnier Fakta

ISBN e-bok:

9789178872510

Vad andra tycker

Recensioner av Hjärnstark junior : smartare, gladare, starkare -
E-bok, Ljudbok

Intressant bok och jag ville bara lyssna mer och mer. Läst klart denna boken på bara några dagar. Wow. Bra uppläsningsröst också

Hanna

Äntligen en bok för unga som hjälper dem att förstå vad de SJÄLVA kan göra för att må bättre! Och lära sig bättre. Och hur allt hänger ihop. I vår skola läser alla 6:e-klassare boken och diskuterar den. Superbra!

Malin