Gaffeln, häxan och draken : Tre berättelser från Alagaësia- Christopher Paolini

Betyg 3.8
6h 31min
178 Sidor
Arvtagaren
bookCoverFor

Beskrivning

Äntligen är Eragon, Saphira och Alagaësia tillbaka!

Det har gått ett år sedan Eragon lämnade Alagaësia på jakt efter det perfekta stället för Drakryttarna att föda upp en ny generation drakar på. Hans schema är fullt av tråkiga uppgifter: krångla med leverantörer, beskydda drakägg, hantera högfärdiga alver och stridssugna urgaler. Lyckligtvis får hans arbete några välförtjänta pauser tack vare berättelser fyllda med magi, trollformler och drakar!

Hur besegrar man sina fiender endast med hjälp av en gaffel? Vad innehåller egentligen en häxas självbiografi? Hur handskas man bäst med draken som förpestar ens liv?

Svaren får ni via tre berättelser från Alagaësia, där några av favoritkaraktärerna från de tidigare böckerna om Eragon är huvudpersoner!

Med över 35 miljoner sålda exemplar är böckerna om Eragon och Saphira en av de allra största fantasysuccéerna. "Gaffeln, häxan och draken" innebär kära återseenden för de som läst serien, men fungerar också alldeles utmärkt att läsa fristående.

Pdf på ordförklaringar finns att ladda ner på Bonnier Audios hemsida www.bonnieraudio.se

Uppläsare:

Översättare:

Ylva Spångberg

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

6h 31min

Sidor e-bok:

178

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-11-13

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179752767

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789178037377

Vad andra tycker

Recensioner av Gaffeln, häxan och draken : Tre berättelser från Alagaësia - E-bok, Ljudbok

Wow

Jenny

Jag gillade den

Andreas

Superbra ⭐️🦄🐕🍒🍒🍒🌶🥜🧇

Amamda

Tyvärr inte den avslutningen jag önskat, men ändå värd sin tid. Efter författarens ord så kommer en prolog som är första kapitlen från Eragon. Väldigt konstigt

Felix

Älskade denna bokserien ⭐️ ❤️

Louise

En fantastisk avslutning på det största äventyret som jag någonsin har lyssnat på. En äventyr saga som bjudit på mycket överraskande upplever. För den som aldrig kan få nog av spänning så är det en lyckad avslutning. Ljudbok uppläsaren får tillsammans med historien toppbetyg av mig.

Kim