Arga tanten - i vårt kvarter- Simon Jannerland

Betyg 4.6
31min
48 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Kompisarna Debbie och Karl-Johan har bestämt sig för att befria vännen Gunnar som inte får komma ut och leka förrän han har städat på sitt rum. Men hur i all sin dar ska de få ut Gunnar genom fönstret på andra våningen i familjens stora hus? Och hur ska de lyckas undvika familjens jättelika hund som dessutom strosar runt i trädgården?

Det krävs en smart plan för att allting ska lyckas. I den planen ingår att allra först stjäla en liten, liten korvsnutt genom ett öppet köksfönster. Men det är inte vilket köksfönstret som helst. Just det här fönstret råkar nämligen tillhöra ARGA TANTEN! Och arga tanten är hela kvarterets stora skräck.

I alla fall alla barns.

Arga tanten är en komplett galen – men stundtals även finstämd och varm – berättelse med osannolika inslag av lövräfsning, nystånkad korv, yxor och löständer. Ett ljudligt allkonstverk med musik.

Vill ni skratta, förfasas och samtidigt njuta av ett genialiskt bilderboksäventyr i allra bästa Anderssonskans Kalle-stil? Då är Simon Jannerlands berättelse om de tre vännerna i det pittoreska lilla kvarteret perfekt lyssning.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

31min

Sidor e-bok:

48

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-03

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179756154

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789178037254