Det är aldrig för sent!

- Elin Ek

Betyg 4.8
5h 6min
157 Sidor
Athena
bookCoverFor

Beskrivning

Det är nu det händer. Athena börjar i 7b. Första dagen i skolan är Ronja så nervös att hon är alldeles blek i ansiktet. Men inte Athena. Hon känner glädje och pirr och julaftonskänsla!

Förutom det underbara med att börja i högstadiet händer två fantastiska saker till i Athenas liv: att fylla 13 år och att Yousef blir mer än en nästbästis…

Den här hösten möter Rädda-Jorden-Klubben sin största utmaning hittills: Hur får man 1,6 miljoner gamlingar i Sverige att sluta dega på ålderdomshem och istället blir klimataktivister?

RJK chockas över att deras pensionärskompisar på Russingården tvingas titta på en tjock-teve med bara tre kanaler i ett varmdammigt allrum! Inte konstigt att de verkar apatiska - de har såklart supertråkigt!

Här måste fixas wi-fi, nya kanalpaket och minst ett dataspel! Men hur gör man det när kommunen inte vill betala?

Och vad händer med Sven och Monica som varit gifta i 50 år och riskerar att tvingas isär? Kan RJK stoppa det? Vilken tur att Athena är döpt efter den grekiska krigs- och kunskapsgudinnan - för här behövs både briljanta idéer och stridslystnad!

Elin Eks Athena är en schysst kompis som med stark självkänsla och ostoppbar attityd försöker förändra världen till det bättre och lämnar lyssnaren med känslan av att ingenting är omöjligt.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Serie:

Del:

4

Tid ljudbok:

5h 6min

Sidor e-bok:

157

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-04-16

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179758257

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179755522

Vad andra tycker

Recensioner av Det är aldrig för sent! - E-bok, Ljudbok

Sjukt bra bok. Man förstår verkligen vadElin Ek försöker beskriva. Jag rekommenderar verkligen den här boken väldigt mycket. Och jag vill att Elin Ek ska göra en bok när Athena går i 8:an och 9:an. För den här boken är väldens bästa bok i hela vida världen. Så alla som lyssnar eller läser den här boken ge en bra recension och påminna din/era kompisar och lyssna på den här boken. Och säg till de att era kompisar och rekommendera till deras kompisar. Så lyssna på den här boken. Jag lovar att den är bra och spännande bok och lite kärlek. Men den är väldigt bra. Ha en trevlig lässtund eller lyssning stund. Hej då 👋 Från Fridas dotter Olivia

Frida

Jättebra bok😇❤♥️

Mikaela

Värdens bästa bok ♥️

Christina

Omg 😱 Asså ni måste verkligen läsa den här!! Jag typ tvingar er att läsa den här. Athena är så braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!,”””!!!!! Hon fattar vad som är viktigt🌍🌎🌏🌍🌎🌏🌏🌏🌏🌎🌎🌎🌍🌍🌎🌎🌍🌍🌏🌈🌈🌈🌈☀️☀️☀️🌦🌦🌦🌧🌧⛈⛈⛅️⛅️🌤🌧🌧⛈⛄️☃️❄️❄️🌨🌩🌩🌩🌨❄️☃️⛄️⛄️⛈🌦🌥🌥❄️💦🫧🫧☃️💦☂️☔️☔️☂️🌊💦☃️HEJA ATHENA HEJA ATHENA HEJA ATHENA HEJA ATHENA HEJA ATHENA!!!!”””!!!!!🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌏🌏🌏🌏🌏🌏🌎🌎🌎🌎🌙🌎🌑🌎🌍🌍🌍🌍🌍🌍😚😚😚😚😚😍😍🥰😘😋😋😜😝😜🤪😍😉😊😋😘🙃😂😄😆🥲😂☺️😌🙂😘😋😌😉😙😚😙😜😝🤓😎🥸😝😙🤪😌☺️🥰🙃🥲🥲😇☺️😀😁 Jag heter Bodil😀😃😄😁😂😂🥹🥹☺️😇🙂🙃😘🥰😍😌😗😗😚😛😛😙😝😜🤪😗😅11 år

Stina