Musse & Helium. Den sista kampen

- Camilla Brinck

Betyg 4.8
2h 24min
203 Sidor
Musse & Helium
bookCoverFor

Beskrivning

Musse och Helium må vara små, men de är modiga som få. Trots att de för tillfället är inlåsta i en mörk, fuktig källare i Duvjägarnästet, så vägrar de att ge upp.

När mössen får reda på att Duvjägarna tänker skada katten Sigge ifall de vägrar hjälpa Duvjägarna att hitta Guldosten, måste mössen tänka och agera snabbt. Guldosten finns fortfarande gömd där ute någonstans. Frågan är: kommer det bli de onda eller de goda som finner den först?

De står nu inför den största kampen någonsin i deras liv. Som tur är får de hjälp från oväntat håll och dessutom får de uppleva något väldigt speciellt, nämligen hur goda gärningar och fin energi kan komma tillbaka som en bumerang! Låt äventyret fortsätta...

Det här är Morgan Allings inläsningar av de fem kapitelböckerna om Musse & Heliums första äventyr, som från början släpptes som fyra dramatiserade ljudbokssäsonger. Berättelsen om deras jakt på guldosten är sig lik, men många detaljer skiljer sig mellan den första ljudboksversionen i fyra säsonger, och det som sedan blev ett äventyr i fem delar.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

5

Tid ljudbok:

2h 24min

Sidor e-bok:

203

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-06-28

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179770679

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179757113

Vad andra tycker

Recensioner av Musse & Helium. Den sista kampen - E-bok, Ljudbok

Pirrigt

Maria

Jag älskar alla Musse&Heium

christopher

Så braaaaa😊

Andra

Sonen gillar dessa

Cecilia