Fallet med det mystiska godismonstret

- Kristina Ohlsson

Betyg 4.5
51min
112 Sidor
Spökbyrån
bookCoverFor

Summering av boken

Välkommen till Spökbyrån! Dimdalens egen akutmottagning för spökerier. Här finns Elsa och Kalle som vet det mesta om spöken. Nu är det Socker-Bella som har problem. Alla hennes kunder i godisaffären har försvunnit! Ingen vill köpa godis där längre eftersom ett spöke tuggar på det och slänger det på golvet. Mystiska spår leder till köket. Men vad vill spöket och varför spökar det just nu? Det blir spännande värre när Elsa och Kalle tar sig an fallet! Ska de hinna hjälpa Socker-Bella innan hon måste stänga godisaffären?

Böckerna om "Spökbyrån" är rafflande och klurig läsning för lågstadieåldern av spänningsmästarinnan Kristina Ohlsson. Moa Wallin har gjort de generösa och stämningsskapande illustrationerna. ”Fallet med det mystiska godismonstret” är den andra fristående boken i serien. Läs också: ”Fallet med den rysliga skuggan”.

KRISTINA OHLSSON är en av våra mest framgångsrika kriminal- och barnboksförfattare och tillhör Sveriges absoluta deckarelit. Hennes böcker har blivit stora läsarsuccéer, inte minst hennes oerhört populära rysare för slukaråldern. Med titlar som "Glasbarnen", "Zombiefeber" och "Mysteriet på Ödeborgen" har hon en central plats i barnens bokvärld. Här är hon aktuell med en ny spännande serie för barn i lågstadieåldern – Spökbyrån!

MOA WALLIN har illustrerat böcker för både barn och vuxna. Hon har även gjort bilder till spel, läromedel och skivomslag. Hennes stämningsfulla illustrationer gör Spökbyrån och Dimdalen till en extra spännande plats att vara på.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

2

Tid ljudbok:

51min

Sidor e-bok:

112

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-11-05

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179771195

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179770280

Vad andra tycker

Recensioner av Fallet med det mystiska godismonstret - E-bok, Ljudbok

Väldsigt spännande 🤩

Väldsigt spännande 🤩

Hanna

Njaaaaaaaa

Julia

Superbra

Josefin

Bra bok

Agnes