Super-Charlie och rymdvalpen- Camilla Läckberg

Betyg 4.5
15min
36 Sidor
Super-Charlie
bookCoverFor

Beskrivning

Hjälp Super-Charlie – bli en hjälte du också!

Camilla Läckberg är en stolt och engagerad ambassadör för Barncancerfonden. Därför skänker hon 10 % av sina intäkter från den här boken till forskningen om barncancer. Tack för att du köper boken och är med och bidrar!

Familjen adopterar en vovve till allas stora förtjusning. Ja, nästan allas. Super-Charlie tycker nämligen att det är något väääldigt mystiskt med den lilla valpen Lilly. Den bajsar grönt bajs, äter inte hundmat (bara prickig korv-mackor) och om nätterna är den uppe och ylar. Som om inte det vore nog har Super-Charlie sett att Lilly kan förvandla sig till ett läskigt monster – en alien! Det måste vara en rymdvalp som har sprungit bort och hamnat på jorden, tänker Super- Charlie. Nu måste han, med lillasyster Pollys hjälp, tar reda på hur ska kunna hitta Lillys riktiga familj.

”Super-Charlie och rymdvalpen” är den elfte fristående boken om barnens egen superhjälte. Deckardrottningen Camilla Läckbergs träffsäkra skildring av det smått kaotiska familjelivet och illustratören Therese Vildefalls fartfyllda bilder gör böckerna om den kaxiga Super-Charlie till barnens favoriter.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

11

Tid ljudbok:
15min
Sidor e-bok:
36
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-13
Förlag ljudbok:
Bonnier Carlsen
ISBN ljudbok:
9789179772215
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789179759926

Vad andra tycker

Recensioner av Super-Charlie och rymdvalpen - E-bok, Ljudbok

Toppen!

Sara

Lite tråkig….

Lite tråkigt tycker min dotter men hon som är nio är det ganska förståeligt. Men min yngsta dotter tycker väldigt bra om böckerna. Lite korta men uppskattandet

Mats

Bra

Toppen då denna serie är en stor favorit hos oss

Lotta

Superjättebra 😎👍🏻🥰😄

Anne

börjat på sista boken idag började på första boken den 10 november. Och är tre barns mamma lyssnar så fort det finns en stund då topp betyg för däckare

malin

Bra

Bra

Ellen