I spelmästarens händer

- Maria Frensborg, Tomu, Yumi

Betyg 4.5
40min
96 Sidor
Yumi & Tomu
bookCoverFor

Beskrivning

Yumi och Tomu är världens bästa vänner och tillsammans lägger de upp knasiga videos på nätet. Det skulle egentligen vara en rätt härlig tillvaro, om det inte vore för att någon börjat skicka skumma sms till deras mobiltelefoner.

De bestämmer sig för att leta reda på vem det är som skickar meddelandena, men inser alldeles för sent att de har gått rakt i en fälla riggad av en person som kallar sig Spelmästaren! Och Spelmästaren har bestämt sig för att fånga Yumi och Tomu en gång för alla. Rackarns bananer!

Snart förstår de dock att de befinner sig i den svåraste utmaningen de någonsin råkat ut för. Köttätande blommor, radioaktiva bananer och alldeles för mycket slajm behöver övervinnas om de ska ha en chans att ta sig ut i friheten igen!

Yumi & Tomu är Youtubers från Uppsala som blivit omåttligt populära. Genom att göra roliga och kärleksfulla kortfilmer på nätet vill de skapa underhållning för barn, med snällare tilltal än mycket annat som finns på Youtube. Och av de många hundratusentals följare de har så är det lätt att konstatera att de lyckats.

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

40min

Sidor e-bok:

96

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-09-30

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179779504

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179773915

Vad andra tycker

Recensioner av I spelmästarens händer - E-bok, Ljudbok

Den var jätte bra och jag älskar er yumi och tomu

Sara

Köpte boken till min dotter i julklapp och vi lyssna nu på ljudboken. Vi båda älskar den. Den bjuder in barnet till boken på ett sätt jag inte upplevt tidigare. Lättläst för mig spm har dyslexi. 15 av 10 geléhallon ger vi boken. Ett stort plus att de är med som uppläsare i ljudboken.

emma

Det bästa med boken var allt. Allt var super bra med boken.😁

Maria

Den va den bästa boken i hela världen 👍 👍😃

Gustav