Dillstaligan: Hamsterkuppen

Betyg 4.7
1h 34min
112 Sidor
Dillstaligan
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Jonathan, Bollan och Zasha har en tjuvliga ihop, Dillstaligan! Dillstas bästa och enda liga! Tills det plötsligt en dag dyker upp en annan liga i stan, som slänger ut Dillstaligan ur deras eget högkvarter! Men det är inte det värsta, för kvar inne i högkvarteret blir Vickan, Bollans älskade hamster!

Zasha bryr sig inte så mycket om Vickan utan oroar sig mest för läsken som också blivit kvarlämnad. Jonathan förstår att något måste göras, det är dags att planera en kupp! För att ta sig in i högkvarteret och rädda Vickan behöver de bygga en stege på baksidan, och för att göra det behöver de ”låna” plankor från en byggarbetsplats i närheten... Allt går enligt plan, ända tills någon får för sig att de lånade plankorna är en del i den inbrottsvåg som plågar staden. Men Dillstaligan är ju oskyldiga! Skummisarna som tagit över högkvarteret däremot, kan de ha något med inbrotten att göra?

Böckerna om Dillstaligan bjuder på fartfylld och spännande lyssning för lågstadieåldern, med mycket humor. "Hamsterkuppen" är den sjätte fristående boken i serien av författarduon Jens Lapidus och Hedda Lapidus.

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Del:

6

Tid ljudbok:

1h 34min

Sidor e-bok:

112

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-27

Förlag ljudbok:

Bonnier Carlsen

ISBN ljudbok:

9789179792084

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179791025

Vad andra tycker

Recensioner av Dillstaligan: Hamsterkuppen -
E-bok, Ljudbok

Bra men försök att göra boken lite mer spännande tack.

Gabriel

Shush’s

Rio

Bra

Maria

Braaaaaaa😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️🩶🥰🥰🥰🥰🥰

Johanna Thulin