Vi är vårt land : om flyktingkören The Rockin’ Pots och musikens kraft att förena

Betyg 4.6
5h 55min
207 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Vi är vårt land är en berättelse om ofattbara livsöden, berörande möten och avsked. Om hur sång och musik förenar människor och för alltid förändrar deras liv.

När Rosmari och Jonas Hagström tar emot en asylsökande praktikant kommer de i kontakt med flyktingförläggningen Grytan utanför Östersund. De känner ett starkt behov av att göra skillnad för människorna där och bestämmer sig för att starta en kör för att skapa livskvalitet och göra väntan meningsfull för de som saknar hopp och framtidstro.

Kören blir en succé och snart nio år senare har The Rockin’ Pots tagit hela landet med storm och uppmärksammats i tv, radio och tidningar. Men framför allt har den gjort livet bättre för människor som har förlorat allt.

Med förord av Tomas Ledin som under en lång tid har stöttat kören.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

5h 55min

Sidor e-bok:

207

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-09-20

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064064

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180064057

Vad andra tycker

Recensioner av Vi är vårt land : om flyktingkören The Rockin’ Pots och musikens kraft att förena -
Ljudbok, E-bok

Fantastiskt bok, både gripande och underhållande på flera sätt.

Johanna

Underbar bok! Vill få uppleva det ni skapat, så starka känslor, äkta och rena. Tack för allt och den skillnad ni gjort för så många. Medmänsklighet i all sin enkelhet.

Jill

En fantastisk och gripande bok, så mycket kärlek och sorg ryms i denna historia. Man får även humor så hela känsloregistret får vara med. Man får perspektiv och möjlighet att höra om alla fina möten mellan olika nationaliteter och att man faktiskt kan uppnå fina saker med små medel bara man vill. Inspirerande är ordet som får sammanfatta detta.

Daniel

Tack för så fin bok med mycket värme och glädje; trots så många tuffa och sorgliga levnadsöden! Ni rockar alla Rocking Pots och möjliggörare! 🌟

Ann-Sofi