Genom ljus och mörker

- Anna Larsson

Betyg 3.7
10h
265 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

EN SVENSK COLLEEN HOOVER

Livet har inte blivit som Rebecka tänkt sig. Istället för att skapa förändring i världen har hon gjort karriär på ett framgångsrikt fastighetsbolag i Stockholm. Hon festar för mycket och har på något sätt gått vilse i tillvaron.

Allt vänds upp och ned när hon möter den nya kollegan Rory. Han är en tuff förhandlare och verkar stå för allt hon föraktar. Men han är också karismatisk och inkännande. När Rebecka kraschar på en företagsfest sker något mellan dem och Rebecka inser att han döljer ett avgrundsdjupt mörker. Vem är han egentligen? Och kan hon få hans rustning att brista?

Rebecka och Rory kastas in i ett kaos av passion, skam och livslögner som tar dem ända till Isle of Skye.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

10h

Sidor e-bok:

265

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-04-25

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180064323

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180064316

Vad andra tycker

Recensioner av Genom ljus och mörker - Ljudbok, E-bok

Så bra.

Karin

Genom ljus och mörker av Anna Larsson. Romantisk, underhållande och så välskriven. Huvudpersonen Rebecka funderar mycket på allt i livet, jag känner igen mig själv i många av hennes resonemang och funderingar, jag vill ju också rädda världen! En riktig bladvändare, man rycks snabbt med i handlingen. Precis som i Anna Larssons förra bok, får vi även den här gången följa med på resor, både i geografin men också själsliga resor.

Malin

Bra feelgood!

Elisabet

Nej. Nej. Nej

Susanne