Livvakten Carl : kampen mot mig själv

Betyg 4.2
5h 58min
191 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Livvakten Carl lever ett liv som kan liknas vid en Hollywoodfilm. Han är vältränad, snygg och arbetar nära företagsledare, världsartister och politiska ledare. Samtidigt pågår en kamp inuti Carl, en strid mot såväl kropp som sinne.

Efter många år i London lämnar Carl den hektiska tillvaron för ett lugnare liv hemma i Sverige. Då smäller det. En solig dag, i en park full av lekande barn, dyker en man upp, skjuter Carl och kastar frätande syra i hans ansikte. Allt blir svart.

När Carl vaknar upp är det han som är offret, skyddad av män som den han brukade vara. Carl står nu inför ett val: att ge upp eller att resa sig ännu en gång och ta kampen mot sin största fiende – sig själv. Livvakten Carl är en svindlande berättelse om motståndskraft, förlåtelse och kärlek.

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

5h 58min

Sidor e-bok:

191

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-11-08

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180065542

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180065535

Vad andra tycker

Recensioner av Livvakten Carl : kampen mot mig själv -
E-bok, Ljudbok

Tack finaste Carl för din historia😀. Så naket, så öppet, så framförallt spirituellt. Du är en förebild och jag önskar att många män kommer lyssna på dina utmaningar om lifet och hur du ser på det. Mycket klokskap som du förmedlar. Så tack igen att du delat din historia. P.s Berättade om din bok för en gemensam kollega idag att jag sträcklyssnat den och gav den alla piggar på armen. /Eva-Lotta🌻

Eva-Lotta

Bra uppläst👍 Mycket spännande gripande historia🙌 Lycka till i livet o LEV VÄL❤️ Karin 💕

Karin

Mycket bra och intressant bok, men också gripande och sorglig .

Marie

Ett livsöde som berör en med buller och bång, fängslande uppläsning av författaren.

Gunilla