Jag sa inte ens hälften

- Nilla Fischer, Anna Friberg

Betyg 4.2
5h 49min
179 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Hela Nilla Fischers liv har handlat om träning, tre poäng, mästerskapsmedaljer, ligatitlar och Champions League. Efter 21 år i landslagströjan är det över. Hon har inget val. Kroppen håller inte längre, familjelivet går inte ihop och pengarna måste in. Men vad är en enda dag utan fotboll? Kan hon ens leva i en sådan värld?

Nu är en av Sveriges genom tiderna mest meriterade fotbollsspelare redo att berätta om det vi aldrig såg: konflikterna i omklädningsrummet, bråken med pamparna i förbundet och det ständiga hatet från omvärlden. Om att aldrig vara lika mycket värd som männen, och kraven på att bevisa sig och prestera även i livet utanför planen. Om våndan över att bli kär i fel person, kampen för att skaffa barn och förväntningarna på att vara en förebild i gayvärlden.

Det här är Nilla Fischers fotbollsliv.

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

5h 49min

Sidor e-bok:

179

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-06-10

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180066365

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180066358

Vad andra tycker

Recensioner av Jag sa inte ens hälften - Ljudbok, E-bok

Ärligt och viktigt för alla att få veta hur det funkar bakom kulisserna inom fotbollen. Så sorgligt att vi inte kommit längre. Men ju fler som vet, så kanske det vänder mer och mer. Blev verkligen provocerad på vissa ställen i boken där det är så tydlig skillnad mellan hur man behandlar damerna och herrarna inom fotbollen. Så bra att det kommer ut!

Anders

Mycket bra bok

Bibbi

Stark bok och starkt skrivet. Väcker många känslor och tankar.

Mary-Louise

Intressant om verkligheten i damfotbollen.

Yvonne