300 grader

- Pernilla Ericson

Betyg 4
9h 12min
265 Sidor
Lilly Hed
bookCoverFor

Beskrivning

"... Ericsons flammande välskrivna klimatthriller, den första i serien om Lilly Hed, /är/ ett måste. Mysfaktorn är oväntat hög.”

Amelia

Året är 2023 och en ny brutal värmebölja plågar världen med torka och bränder. I Australien har Sydneys förorter utplånats och det brinner på över femtio platser bara i Sverige.

Utredare Lilly Hed vid Nynäshamspolisen har nyligen lämnat en spikrak chefskarriär i Stockholm för att söka lugnet vid kusten. Idylliska Nynäshamn ska bli hennes räddning från en destruktiv och mörk livssituation. Men även här börjar det brinna och brandkårens resurser är svårt ansträngda. Vad som först framstår som olycksbränder visar sig dölja något betydligt värre, och Lilly får anta större utmaningar än hon väntat sig.

300 grader är en klimatthriller om vad som kan hända en het sommar och om hur eld inte bara dödar skoningslöst utan också effektivt undanröjer bevis.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Serie:

Del:

1

Tid ljudbok:

9h 12min

Sidor e-bok:

265

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-08-26

Förlag ljudbok:

Romanus & Selling

ISBN ljudbok:

9789189051409

Förlag e-bok:

Romanus & Selling

ISBN e-bok:

9789189051171

Vad andra tycker

Recensioner av 300 grader - Ljudbok, E-bok

Bra bok men jag förstår inte varför alla ”goda” män är välbyggda, smärta, lugna och väldoftande. Var är alla vanliga män i bokvärlden?

Jeanette

Perfekt ut och gå bok 🙂

Katarina

Lagom spännande 👍😄

Brittmari

Uppläsaren borde inte försöka prata skånska, det låter bara konstigt.

Lotta