Naket : det mest intima- Åsa Kalmér

Betyg 3.6
11h 18min
335 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Har jag ett bra sexliv? Är det jag fantiserar om normalt? Älskar alla oralsex och analsex? Finns det något jag har missat? I "Naket - det mest intima" får vi reda på vad som sker i sängen, bakom lyckta dörrar och i tankarna; det vi aldrig delar ens med våra närmaste. Hur ser våra sexuella fantasier och sexliv ut efter en handfull relationer och separationer? "Naket" är sprungen ur samtal med kvinnor med vitt skilda erfarenheter, bakgrund och sexuell läggning som delar tankar och känslor om kärleken, döden och kroppen. Regissören och dramatikern Åsa Kalmér debuterar som författare med "Naket", där hon låter individer träda fram. Modigt och ödmjukt berättar de om det mest intima, blottlägger det vackra, utmanande och lustfyllda – avslöjanden du inte anade att du själv känner igen.

Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
11h 18min
Sidor e-bok:
335
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-01-21
Förlag ljudbok:
Romanus & Selling
ISBN ljudbok:
9789189501058
Förlag e-bok:
Romanus & Selling
ISBN e-bok:
9789189051829

Vad andra tycker

Recensioner av Naket : det mest intima - E-bok, Ljudbok

Bra bok

Nej inget speciellt

Hans

Man blir oerhört förvånad!

Judith

Oerhört bra

Riktigt bra bok!

Sofia

👍👍👍

Intressant

Monica

Man or woman - you need to listen to this book

This is a remarkable collection of narratives from women of different ages and walks of life about their sexuality. Their voices are soul-baring, and honest, their sexuality varied, but their longing surprisingly similar. It may be the best audio book I have ever heard. I would like to make this book compulsory reading for any man who shares my bed.

Andrea

Intressant men undrar om kvinnorna är hämtade ur samma intresseklubb där normen är att ha haft 80-100 män o kvinnor o allt blandat. Känns inte som det ger en generisk bild men det kanske inte heller är meningen.

Frida

Bra! fascinerade

Att sätta ord på det som är det mest nära är intressant. Det gör denna bok så bra. Historierna mellan kvinnorna säljer sig mycket åt.

robert

Rekommenderar alla män (och kvinnor) att läsa denna bok. Vi är så lika, män och kvinnor, men det finns nyansskillnader. Man ska passa ihop helt enkelt. Ett bra tillskott till den idag ofta tabubelagda och inte alltid ärligt framställda, ytliga sexuella framställningen.

Daniel

Lärorika skildringar av dessa modiga kvinnor. Personligen avser jag dra lärdom av dessa kvinnors påtalade brister vig kommande kärlekstunder.

Karl