Hannas Sweet Deli- Kristina Ahlström

Betyg 3.9
10h 33min
308 Sidor
Hannas kakor
bookCoverFor

Beskrivning

Hanna Dahlman är 48 år, nyskild och uppgiven. Erik, hennes man sedan snart trettio år, har lämnat henne. Helst vill Hanna bara gå under jorden. Då föreslår hennes son Carl, den unge stjärnkrögaren, att hon ska driva hans nya satsning: ett trendigt café på Södermalm i Stockholm. Där ska hon få jobba med det som hon älskat sedan barnsben - att baka. Hannas Sweet Deli är fött.

Via läckra bakverk, en varm gemenskap och den lojale golden retrievern Sigge, hittar Hanna tillbaka till livsglädjen. I sin egen trappuppgång möter hon en dag en farligt attraktiv och uppvaktande man. Men vågar hon tro på kärleken igen? Och när oväntade utmaningar och familjehemligheter ställer saker på sin spets tar livet en vändning Hanna inte kunnat ana.

Berättelsen om Hanna är en varm och välsmakande feelgoodroman där mat och bakning med dess färger, former och dofter bjuder läsaren på en kulinarisk läsupplevelse. Det är också en händelserik resa som utspelar sig i Stockholms restaurang- och cafévärld. "Hannas Sweet Deli" är första delen i serien om Hanna Dahlman.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
10h 33min
Sidor e-bok:
308
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-06
Förlag ljudbok:
Romanus & Selling
ISBN ljudbok:
9789189501256
Förlag e-bok:
Romanus & Selling
ISBN e-bok:
9789189501089