Flykt

- Emmy Walt

Betyg 4.1
12h 1min
Mila Savic
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-06-20

Beskrivning

"... bland årets bästa svenska spänningsdebutanter ..."

Kapprakt

Journalisten Mila är i Frankrike för att skriva ett reportage om flyktingkrisen. Plötsligt lamslås Europa av flera samordnade terrorattentat. Milas tolvåriga dotter Sophia blir ett av terrorns offer och när Mila får kontakt med pappa Marcus ligger Sophia i koma. Det går snart upp för Mila att alla flyg är inställda. Europa stängs, gräns för gräns, samtidigt som Marcus vakar på sjukhuset hemma i Sverige.

Mila, som nyligen har återhämtat sig efter en utmattning blir alltmer desperat av oro för sin dotter. Men hon inser också att hon har mycket att vinna på att rapportera från ett Europa i brand.

Flykt är första delen i en serie om den egensinniga och modiga journalisten Mila Savic som från ett lugnt familjeliv kastas rakt in i en värld av kaos och polarisering.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

12h 1min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-20

Förlag ljudbok:

Romanus & Selling

ISBN ljudbok:

9789189501942

Förlag e-bok:

Romanus & Selling

ISBN e-bok:

9789189501904

Vad andra tycker

Recensioner av Flykt - Ljudbok, E-bok

Rörig

Carianne

Läsvärt!!

Kim

Osannolik och långrandig historia

Katarina

Tyvärr får den inte ett högre betyg. Funderade på att ge 2 stjärnor men ämnet är intressant och perspektivet att en svensk som flyr. Men det finns hål i berättelsen som jag tycker förstör det hela. Och sen att hennes man och barn var arga på henne när hon försvinner är också konstigt, visst man kan bli arg när man är orolig men oron för sin fru borde väl vara större än ilskan? Jag vet inte.

Katarina