En bondes död

- Negar Naseh, David Sandström

Betyg 3.8
12h 48min
Brännliden
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-12-04

Summering av boken

”… en kriminalroman som är fullständigt omöjlig att motstå. Och som övertygar hela vägen in i den oväntade upplösningen. Klockrent helt enkelt.”

Skånska Dagbladet

En bonde hittas ihjälfrusen på sin gård i Västerbotten. När utredaren Marita Widmark anländer till sin barndomstrakt i Brännliden snubblar hon över det olösta fallet. Tillsammans med Bahar, en ung kollega vid Umeåpolisen, börjar hon nysta i gåtan. I takt med att utredningen växer blottläggs bygdens skuggsidor: Konflikterna, utanförskapet och laglösheten. Brott uppklaras, domar faller men frågan förblir: Vem har att vinna på en bondes död?

Författarduon Negar Naseh och David Sandström debuterar i spänningsgenren med ”En bondes död”, första delen i Brännlidenserien.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

12h 48min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-09-07

Förlag ljudbok:

Romanus & Selling

ISBN ljudbok:

9789189501959

Förlag e-bok:

Romanus & Selling

ISBN e-bok:

9789189771253

Vad andra tycker

Recensioner av En bondes död - Ljudbok, E-bok

Lite trevande start på boken med ett spännande slut. Bra uppläsare 👍

Per-Arne

Detta är bitvis en bra bok, mest pga kvinnorna (framför allt nancy!), Västerbotten...men det är för långdraget, borde redigerats mer, ex allt om vilken mat och vinsort som förtärts plus andra petnoga detaljer. Inläsningen är suverän!

Marika

En helt fantastisk roman som till synes är en deckare men är en berättelse om det nutida Sveriges landsbygd här exemplifierad av Västerbotten.

Gun

😊

Marie