Jul i rampljus- Amanda Hellberg

Betyg 3.9
8h 42min
266 Sidor
Ulltunasviten
bookCoverFor

Beskrivning

Romantik och musik i juletid. Vintern 1902: Harriet Hjort är en begåvad ung sångerska som uppträder i folkliga ölhallar tillsammans med pianisten Isak. Ingen av dem vågar erkänna att deras vänskap övergått i kärlek. Isak är blind och delvis beroende av Harriet, och hon sjunger aldrig lika bra med någon annan. När den mäktige teaterdirektören Josef Ståhl utlyser en tävling om huvudrollen som Snöprinsessan på hans stora scen i Göteborg trotsar Harriet sin tilltagande rampfeber och deltar. Både pengar och framtid står på spel. Men medan julsnön faller över den glittrande staden inser Harriet att hon slungats in i en teatervärld fylld av hårda krav, oönskad uppvaktning och farliga lockelser. Tredje fristående delen i Ulltunasviten.

Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

3

Tid ljudbok:
8h 42min
Sidor e-bok:
266
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-10-24
Förlag ljudbok:
Lovereads
ISBN ljudbok:
9789189589063
Förlag e-bok:
Lovereads
ISBN e-bok:
9789188803375

Vad andra tycker

Recensioner av Jul i rampljus - E-bok, Ljudbok

Boken mycket bra, men svordomarna Kunde jag varit utan.

Ethel

Bra

Cassandra

En härlig, spännande och mysig julroman. Det var svårt att sluta lyssna när man väl börjat. Skulle så gärna höra mer om hur det går för karaktärerna!

Hanna

Åh dessa spännande julböcker om ultuna och dess omnejd. Jobbigt att vänta ett helt år till nästa bok. Men helt klart ett fint lästips!

Kamilla

Gnistrande! Inifrån och ut. Vintrigt och juligt. Miljöbeskrivningarna är som vanligt utsökta. Fint berättad med tidsenligt språk. Min favorit i Ulltunasviten.

Terése

Bra

Helen

Fin bok och härligt med lyckliga slut 😜

Pernilla

Inte lika bra som dom andra 🤨

Marie-Louice

Som en dålig veckotidningsnovell. Enda behållningen är att Julia Dufvenius läser

Lena