Det börjar med oss- Colleen Hoover

Betyg 4.1
8h 44min
281 Sidor
Alla slut har en början
bookCoverFor

Beskrivning

Boken som alla väntar på! Nu kommer fortsättningen på den älskade romanen ”Det slutar med oss”, som blivit ett internationellt fenomen och en oerhörd succé på #BookTok. Här får vi äntligen ta del av Atlas gripande historia – den hemlösa tonårskillen som fångade Lilys hjärta innan han försvann. När de återsågs många år senare var han framgångsrik restaurangägare i Boston, dit även hon flyttat och öppnat egen blomsterhandel. Frågan är om de har en chans efter Lilys skilsmässa och i hennes liv som ensamstående mamma. De som är sammanlänkade genom sitt förflutna och aldrig kunnat glömma varandra. Är det nu deras saga kommer att få ett lyckligt slut?

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Olga Falk
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
8h 44min
Sidor e-bok:
281
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-11-17
Förlag ljudbok:
Lovereads
ISBN ljudbok:
9789189589353
Förlag e-bok:
Lovereads
ISBN e-bok:
9789189589377

Vad andra tycker

Recensioner av Det börjar med oss - E-bok, Ljudbok

Så besviken. Den här uppföljaren borde inte blivit skriven ☹

Carin

Lägg inte tid på denna uppföljare.

Annelie

Inte lika berörande som den första, men fina kärlekshistorier… Inget fel på uppläsaren egentligen, men konstigt att byta till uppföljaren.

Christine

Så fin 🥰

Elin

Första var ju helt klart bättre, Atlas känns ju lite orimligt genomgod och att byta uppläsare är ju en grov miss.

Robert

Bra i genren, men lite väl sötsliskig och uppenbar.

Monica

Underbar

Annie

Urfånig helt världsfrånvänd bok

Anette

bra

Louise

Herregud vilken bra bok!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Veronica

Inte lika bra som 1an, annan uppläsare också vilket inte var lika bra man var van vid den första rösten. Denna uppläsare låter så ung. Helt ok bok! Men första var fantastisk!

Melissa

Wow så jävla bra 😍

Astrid Svengren

Uppföljaren blir lite långtråkig och tjatig, den kunde varit kortare. Men den förmedlar ett hopp om en bättre framtid. Både bok 1 & 2 var tänkvärda och jag hoppas och tror att den bidrar som ögonöppnare om våld i nära relation. Jag tycker den fångar en del av komplexiteten och svårigheterna det innebär att leva i en våldsam relation, och vilken skada och effekt det har på den som bli utsatt. Jag hoppas att genom att detta lyfts i skönlitteraturen kan hjälpa någon som befinner sig i en liknande våldsam relation och att samla styrka för att orka ta sig ur den. Även att människor runt om kring kan få upp ögonen och kunna hjälpa någon som befinner sig i en våldsam relation. Kärleken mellan Atlas och Lilly visar ju istället på hur kärlek istället bör vara.

Anna

Fy vad tjatigt

Ann-charlott

Fin historia.

Camilla