Föraktets tid

Betyg 4.3
12h
349 Sidor
WITCHER
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Berättelsen om häxkarlen Geralt fortsätter i denna andra del i den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt.

Kungarna och arméerna av de olika släktena manövrerar sina positioner, alla fruktande invasioner från fiender andra sidan floden. Intriger, oenighet och uppror infekterar alla parter. Efter decennium av förtryck strider alver och andra släkten återigen mot varandra och attackerar människorna. Medan allt mer växande grupper gör sig redo för strid, är hotet om ett fullständigt krig större än någonsin. Samtidigt måste Geralt och Yennefer beskydda Ciri, den föräldralösa arvtagerskan som är eftersökt av alla parter i den rådande konflikten. För detta barn av profetia har förmågan att förändra världen – om hon överlever i tid för att använda sina krafter.

Författare:

Översättare:

Tomas Håkanson

Format:

E-bok
Ljudbok

Serie:

Del:

2

Tid ljudbok:

12h

Sidor e-bok:

349

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-12-28

Förlag ljudbok:

Gondol

ISBN ljudbok:

9789198616989

Förlag e-bok:

Gondol

ISBN e-bok:

9789198616859

Vad andra tycker

Recensioner av Föraktets tid -
E-bok, Ljudbok

Utalsfel på Centurion och decurion

Anders

Fantastisk uppläsare och bra fantasy!

Malin

Nu börjar serien bli spännande på riktigt. Bra uppläsning och en spännandd intrig. Imponerande mycket sarkasm i dialogen.

Lisa

Bra bok, men riktigt bra inlevelse av uppläsaren

Daniel