Damen i sjön

Betyg 4.2
19h 27min
538 Sidor
WITCHER
bookCoverFor

Beskrivning av boken

I den femte delen i den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerat den Netflix-producerade serien, där Henry Cavill spelar huvudrollen som Geralt of Rivia. Böckerna, som legat på New York Times bästsäljarlista, är även grunden till TV-spelen: The Witcher, The Witcher 2: Assasin of Kings och The Witcher 3: Wild Hunt. Finner vi Ciri fångad i en avlägsen värld, åtskild från Geralt och hennes öde.

Efter att ha vandrat genom en portal i Svalornas Torn, och därmed nära undflytt döden, finner häxflickan Ciri sig i en helt annan värld… En värld tillhörande alver. Hon är fångad utan väg ut. Tid verkar inte existera och det finns inga uppenbara gränser eller portaler där hon kan återvända till sin egen värld. Men Ciri är ett barn av profetia, och hon kommer inte låta sig bli besegrad. Hon vet att hon måste fly för att förenas med Geralt och hans grupp av allierade, men även försöka övervinna sin värsta mardröm. Leo Bonhart, mannen som jagade, skadade och torterade Ciri, är fortfarande henne hack i häl. Och världen står fortfarande i rasande krig.

Författare:

Översättare:

Irena Grönberg

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Del:

5

Tid ljudbok:

19h 27min

Sidor e-bok:

538

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-07-14

Förlag ljudbok:

Gondol

ISBN ljudbok:

9789198617023

Förlag e-bok:

Gondol

ISBN e-bok:

9789198616927

Vad andra tycker

Recensioner av Damen i sjön -
Ljudbok, E-bok

Mattias blev bättre som uppläsare i sista boken, äntligen njutning

Anders

Sapkowski got dat dawg in him 🐺

Isak

Sämst i serien. Författaren irrar runt i legender å sidospår. Tappar helt den täta intrigen, å huvudpersonerna är sällan i fokus. Splittrad avslutning.

Linnea Svärd

Seg i mitten, mycket bra uppläsare

Rickard