Isdraken- George R.R. Martin

Betyg 3.8
54min
34 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

"Det här är en riktigt förtjusande berättelse där Martin skapar en vacker språklig klangbotten med naturbesjälning och kontraster."
Stina Nylén, GP

"En bok för dem som har läst George R. R. Martins andra böcker, alla som gillar drakar och särskilt barn till föräldrar som gillar Game of Thrones."
Östersunds-Posten

Den svarta draken röt, och dess eld kom flammande upp mot dem. Adara kände den svidande hettan, och en skälvning gick genom isdrakens kropp när lågorna lekte längs dess buk.

Adara kan inte minnas när hon såg Isdraken första gången. Det känns som om den alltid funnits i hennes liv, som fjärran glimtar när hon lekt i snön. När hon var fyra år rörde hon vid draken för första gången, när hon var fem år red hon på dess kalla rygg. Men en dag när hon är sju år, sveper eldsdrakar in över nejden. Och med dem följer skräck och ödeläggelse. Bara ett vinterbarn och hennes Isdrake kan rädda världen från förgörelse.

Isdraken utspelar sig i samma miljö som George R.R. Martins bästsäljande serie En värld av is och eld som ligger till grund för TV-serien Game of Thrones.

George R.R. Martin, är en flerfaldigt prisbelönt fantasy- och science fictionförfattare. Han har kallats USA:s Tolkien och placerats på Times lista över världens 100 mest inflytelserika personer.

"En fin fantasyberättelse om den vinterfödda flickan Adara."
Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Författare:
Översättare:
Risheden Jan
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
54min
Sidor e-bok:
34
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-05-08
Förlag ljudbok:
Natur & Kultur
ISBN ljudbok:
9789127148925
Förlag e-bok:
Natur & Kultur
ISBN e-bok:
9789127146877

Vad andra tycker

Recensioner av Isdraken - Ljudbok, E-bok

Pawel

Jag tyckte att den här var spännande och intressant Och jag hoppas att alla andra lyssnar på boken eller läser bokenOch jag ser bara lycka till för de som ska läsa boken eller lyssna på boken Det är viktigt att kunna ha fantasi Och bara påhittig

pawel

Bra barnbok men inget för den lite äldre

Lättlyssnad, ingen jätteintressannt story dock

Linnéa