Iskompisar 2 - Ett spöke på lägret

- Linda Skugge

Betyg 4.6
1h 21min
49 Sidor
Iskompisar
bookCoverFor

Beskrivning

"Jag tränar konståkning nu, inte hockey. Jag älskar konståkningen och har velat göra det hela tiden. Jag tycker att föräldrar ska stötta sina barn, vad de än vill syssla med." Sasha, 10 år.

Sasha har hoppat av hockeyn och börjat träna konståkning tillsammans med Jasmine, Vendela och Saga, som är bästisar både på och utanför isen. Alla fyra älskar varje minut av träningarna.
Det är sista veckan på sommarlovet och dags för konståkningsläger! Barnen ska bo i ett hus intill en kyrka som det sägs spöka i. Det skrämmer upp dem ordentligt, och de får svårt att sova. Det blir inte bättre av att saker till synes helt oförklarligt byter plats på nätterna, handdukar och kläder flyttas på. Om de ska våga stanna kvar på lägret, måste de hitta sanningen bakom mysteriet med spöklegenden.
Iskompisar är en ny lättläst och härlig serie om vänskap, om att stötta varandra och om att stå upp emot vuxenvärlden som inte alltid lyssnar eller har tid att bry sig. Det är också en berättelse om att lösa ett mysterium och inte ge upp - på flera sätt. I den här boken är det Sasha som berättar.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

2

Tid ljudbok:
1h 21min
Sidor e-bok:
49
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-10-10
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132208119
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132208003

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)