ISOBELS VANDRING – en berättelse bortom tid och rum
  
Dela boken    
ISOBELS VANDRING – en berättelse bortom tid och rum

Isobels vandring är en vacker och förtrollande saga som låter oss följa med den unga Isobel och hennes vän Anived i deras spännande sökande efter mannen med stenen, en mytisk gestalt vars omtalade förmågor lockar dem båda långt från hemmets välbekanta trygghet. I berättelsen får de två färdas över vidsträckta slätter, till havets stränder och skogens mörka grönska, men också till ödemarkens fruktlösa torka och ändlösa vidder. För att finna det de söker är de dock tvungna att bege sig ännu längre bort, mot det gåtfulla berget som hägrar i fjärran. Längs vandringen möter de vänner och vägvisare av olika slag, men framför allt möter de två sig själva.
Isobels vandring är en finstämd berättelse skriven på ett skimrande vackert språk. Den tar oss med på ett magiskt äventyr, men använder också sagans symboler för att leda läsaren mot egna djup och reflektioner. 
Författarens egen inläsning förstärker bokens magi och fördjupar upplevelsen av innehållet. Det här är högläsning när den är som allra bäst!  
Om författaren: Kajsa Ingemarsson, född 1965, debuterade som författare 2002 och har sedan dess gett ut tretton böcker varav Små citroner gula är en av 2000-talets mest sålda romaner. Hennes böcker i trilogin Hjärtats väg; Den magiska gnistan, Modern mystik och Hjärtats väg har rönt ett enorm uppskattning och gensvar från läsarna. Kajsa Ingemarsson är också verksam som föreläsare och inspiratör inom området personlig utveckling.
Besök hemsida: 
www.kajsaingemarsson.nu
Uppläsningstid: 7 timmar 20 min
Visa mer