Jag är inte här, det här händer inte- Annah Björk

Betyg 4.2
8h 10min
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-06-06

Beskrivning

Annah har alltid sagt ja till allt. Hon är en hårt arbetande frilansjournalist, frisk och stark. Julen 2020 blir hon sjuk i covid-19. Ett år senare har hon fortfarande svårt att komma ur sängen.

"Jag är inte här, det här händer inte" är en personlig skildring av att fastna i postcovid. Det är en berättelse om feber och enorm trötthet, om frustration och förtvivlan över att se allt man byggt upp falla sönder. Vem är man när man inte längre kan jobba, inte orkar vara mamma, partner eller vän? Samtidigt som hon är sjuk drabbas Annahs familj av en ofattbar sorg. Hur stöttar man sina närmaste när man knappt kan bära sig själv? Och hur blir man frisk från något som till och med läkarna kallar ett mysterium?

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

8h 10min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-06

Förlag ljudbok:

Albert Bonniers förlag

ISBN ljudbok:

9789100801892

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100199388

Vad andra tycker

Recensioner av Jag är inte här, det här händer inte - Ljudbok, E-bok

Jag brukar inte lyssna på böcker utan vill läsa dem. Här gjorde jag ett undantag och ångrar mig inte. Fantastiskt språk och lika fantastisk uppläsning.

Inger

❤️

Zandra

Tack för att du delar med dig! Så otroligt mycket igenkänning från en annan deltagare i Postcovidlotteriet.

Anette

Grym, Superbra och ärlig bok! Har själv Postcovid så igenkänning på många saker.

Anette

Har själv Neurosjukdom en MS och förstår din beskrivning av ditt liv efter din sjukdom. De vet för lite om vad de ska göra för att hjälpa oss. Hoppas ditt liv förbättras. Du är så ung och har livet framför dig. Jättebra Bok.

ann-christin

Slukade den. Ville aldrig att den skulle ta slut. För mig har postcovid bara varit något väldigt diffust och något jag tänkt kanske inte finns (mycket pågrund av hur det framställs i media) och det här var en sån ögonöppnare för mig. Fint, avskalat språk som gör att man kommer väldigt nära författaren.

Cecilia

Priviligerad mediakvinna tycker synd om sig själv och anser sig ha rätt till ett upphöjt liv istället för att uppskatta alla friska år och allt hon åstadkommit hittills. Ingen reflektion över andra människors väl och ve och öden. Allt är bara jag, jag, jag. Inte ens när systern förlorar sin dotter kan författaren gå utanför sitt ego. Exemplariskt uppläst av Maria Pekkari.

Hedvig