Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia

- David Lagercrantz, Zlatan Ibrahimovic

Betyg 4.3
12h 23min
427 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

”Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. ”

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut. För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

12h 23min

Sidor e-bok:

427

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-11-09

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789173486156

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100127411

Vad andra tycker

Recensioner av Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia - Ljudbok, E-bok

Bra story och mycket intressanta delar man inte visste om. Man får en djup inblick i vissa delar som man häller inte visste

Robert

Mycket inressant. Gav mig ny bild av Zlatan på ett posetivt sätt.

Anders

Jättebra

André

En mycket intressant bok.

Karina