Jag utan dig- Kelly Rimmer

Betyg 4.1
10h 24min
bookCoverFor

Beskrivning

Ett måste för fans av Jojo Moyes och David Nicholls

Callum arbetar på en stor PR-byrå i Sydney och tar varje dag färjan hem till förorten Manly. En dag på färjan kommer han av en slump i samtal med Lilah, som är en engagerad jurist och miljökämpe, och detta första möte utvecklar sig snabbt till en stormig förälskelse. Ingen av dem tror egentligen på kärlek vid första ögonkastet, men de klickar helt enkelt med varandra.
Lilah försöker först kämpa emot med alla medel. Hon hittar på den ena ursäkten efter den andra för att inte låta känslorna ta över, men till sist ger hon upp och låter sig översköljas av kärleken. Allt ser ljust ut, och deras förhållande blir allt starkare. Men så kommer den dag då Lilah inte längre kan ignorera de sjukdomstecken som hon fruktat och hållit hemliga för Callum…

KELLY RIMMER är en storsäljande romanceförfattare från Australien, där hon bor på landet tillsammans med make och två barn. Jag utan dig [Me Without You] är en hjärtslitande men också hoppingivande roman, och ett måste för alla som gillar Jojo Moyes Livet efter dig, David Nicholls En dag eller Nicolas Sparks Dagboken.

Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Helena Stedman
Format:
Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 24min
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-11
Förlag ljudbok:
Modernista
ISBN ljudbok:
9789180239905

© Modernista (Ljudbok)