Jag vägrar dö nyfiken

Betyg 4.3
6h 27min
205 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Allt från små reflektioner om varför folk har så himla svårt att plocka upp hundbajs till de stora frågorna om meningen med livet får du här serverat av Babben på Babbens vis. Babben är en person som reflekterar och funderar över livets alla trivialiteter och som med humor och värme kan få oss att skratta åt oss själva och allt mänskligt beteende.

Babben Larsson är ett känt namn för de flesta. Ståuppare, programledare med den egna tv-showen Babben & Co, regelbunden medverkande i Parlamentet, utsedd till Årets kvinnliga komiker 2008, mottagare av Povel Ramels karamelodiktstipendium 2008, jazzsångerska med mera.
I den här boken skriver hon om allt från hur hon gick in i väggen och tog sig ut ur väggen igen, sin ständiga kamp mot sitt sockerberoende, new age-träsket och skilsmässoångest; till mötet med sig själv och kärleken till sina trogna följeslagare, sina två svarta labradorer.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

6h 27min

Sidor e-bok:

205

Språk:

Svenska

Utgiven:

2010-04-08

Förlag ljudbok:

Norstedts

ISBN ljudbok:

9789113030210

Förlag e-bok:

Norstedts

ISBN e-bok:

9789113032108

Vad andra tycker

Recensioner av Jag vägrar dö nyfiken -
Ljudbok, E-bok

Roligt och bra bok. Babben är så Bra! Lätt att lyssna på hennes röst! Rekommenderas!🙌

Mona

Riktigt rolig och välskriven som också får en att tänka till ibland.

Amanda

När man skrattar så mycket att man får träningsvärk i magmusklerna dagen efter då vet man att det var roligt. Toppen bok och en frisk fläkt ”Det blir inte bättre än så här” 😉

Ellinor

Underbara Babben!

Christina