Jarastavens vandring 7 - Livets källa- Saga Borg

Betyg 4.2
14h 14min
389 Sidor
Jarastavens vandring
bookCoverFor

Beskrivning

JARASTAVENS VANDRING
En historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik.

Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som älskar storslagna äventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont.

Invånarna har börjat hämta sig från den ohyggliga sjukdomsepidemin, men i Gläntarp är läget förtvivlat. Jil har inte varit sig lik sedan blodhostan och ser döda själar överallt. För att bli frisk måste hon ta sig till Dimmornas ö och bada i Livets källa. Siri, Ional och Kol följer henne, men även ondskans utsände Kåre smyger efter dem.

Völvan Jorun lämas ensam kvar men får stora problem med sin hjälpare Helga, som uppfört sig underligt. De yngre barnen har insjuknat och fallit i en sömn som ingen tycks kunna väcka dem ur. Försöker Helga ta livet av byns barn?

Livets källa är sjunde delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri är dotter till en mäktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av främmande krigare och tvingas kämpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva är farliga och hon tvingas dölja vem hon är för att inte bli dödad.

Saga Borg är en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.

Författare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

7

Tid ljudbok:

14h 14min

Sidor e-bok:

389

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-02-24

Förlag ljudbok:

StorySide

ISBN ljudbok:

9789176137963

Förlag e-bok:

Massolit Förlag

ISBN e-bok:

9789176790960

© 2016 Storyside (Ljudbok)

© Massolit Förlag (E-bok)