Jävla pajas

- Måns Möller

Betyg 4.3
1h 24min
bookCoverFor

Summering av boken

Komikern Måns Möllers hyllade soloföreställning om hans familjesituation och sonens diagnos med autistiskt syndrom. Under nästan ett år arbetade han på historien om sitt liv, och om hur det är att vara far till ett autistiskt barn.

- Jag vill understryka att det är en humorföreställning. Visst, det blir allvar, men jag är komiker, säger han.Måns Möller gör upp med den klassiska frågan "om man får skoja om allt" i en föreställning som pendlar mellan mörkaste förtvivlan och ljusa glädjestunder. Måns varvar humor och allvar för att beskriva sitt liv med en son som inte är som alla andra.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok

Tid ljudbok:

1h 24min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-12-26

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789175236964

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Jävla pajas - Ljudbok

Fint när Måns Möller berättade om kärleken och problemen kring sin autistiske son. Men på vägen vädrade han mycket unken kvinnoförakt. Har han inte kommit längre?

Ann

Måns berättar på ett otroligt fängslande sätt hur det är att vara förälder till ett barn med npf. Han lyfter både svåra stunder och stunder där man skrattar så man gråter. Då jag själv har både en son med npf och jag själv har det så önskar jag att varenda människa fick lyssna på denna show. 🤗

ulrika

Det här var den bästa stand up jag hört, var länge sedan jag skrattade så här hahaha. Bästa Måns!

Tanja

Såå hjärtskärande bra🙏⚓💓

Barbro