Joyride - erotisk novell

Joyride - erotisk novell

Beskrivning av boken

"Hon rörde sin hand upp och ned på hans lår, bara ett par centimeter åt varje håll, men det fanns inget tvivel om saken – C smekte hans lår. Och han tyckte om det."

Rockstjärnan Paul McKenzie har en ny regel. Han ska vara trogen mot sin fru – och han har lyckats ganska bra det senaste. Men när han stöter på sitt mest hängivna fan Candice, gråtandes på en bensinstation mitt ute i ingenstans, kan han inte bara lämna henne där. Hennes stora, blåa ögon får henne att se så hjälplös ut. Han vet mycket väl vad han ger sig in på, men erbjuder sig att köra henne till London. Det är ju inte som att någonting kan hända i en bil som kör i full hastighet på motorvägen? Det är rätt sak att göra, eller hur ...?

Denna erotiska novell bjuder på het och förbjuden spänning.

Keywords: erotik, sex, oralsex, avsugning, groupie, rockstjärna, artist, bil, Julie Jones

Julie Jones är en anonym författare av erotiska noveller. Utifrån ett feministiskt perspektiv ifrågasätter hon samhällsnormer med sitt skrivande. Bakom pseudonymen finns en kvinna med bakgrund inom flera olika branscher. Jones finner inspiration på sociala medier och i samtal med människor hon känner. Hennes författarkarriär började med en blogg där hon skrev erotisk fanfiction om pojkband. Nu publiceras några av dessa historier. Namnen har bytts ut, men historierna är minst lika heta.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Joyride - erotisk novell

För få betyg just nu

För få betyg just nu