Julbrevet

- Kjersti Herland Johnsen

Betyg 3.8
9h 30min
276 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Julbrevet är en varm julroman som fokuserar på familj, traditioner, kärlek och vikten av att dela med sig till den som inte är lika lyckligt lottad.

Linda är ensamstående och bor med sin trettonåriga son Brage i Oslo. Hon jobbar som redaktör för ett förlag och gör sitt bästa för att skapa en trygg uppväxt åt sin son. Tryggare än den hon själv hade. Hon håller hårt på deras traditioner och runt jul är de extra viktiga. Linda har planerat så att allt ska bli perfekt.

Men när Brages pappa överraskande dyker upp, kastas alla planer omkull. Samtidigt mottar hon ett brev från en okänd avsändare. Hon avfärdar det först, men när det kommer ett till blir hon fundersam. Avsändaren verkar veta vem hon är. En äldre ensam herre som har ägnat sitt liv åt att göra gott, men vad vill han henne?

Minnen från det förflutna hotar att förstöra den tillvaro Linda så mödosamt byggt upp och den där harmoniska julen hon sett fram emot känns mer avlägsen än någonsin. Men ibland kan hjälpen komma från ett oväntat håll.
Uppläsare:
Översättare:
Öyvind Vågen
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
9h 30min
Sidor e-bok:
276
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-11-24
Förlag ljudbok:
Norstedts
ISBN ljudbok:
9789113116808
Förlag e-bok:
Norstedts
ISBN e-bok:
9789113116761

© Norstedts (Ljudbok)

© Norstedts (E-bok)