Julia och Jack- Anna Lönnqvist

Betyg 3.9
10h 15min
318 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Vinnare av Årets Feelgood 2019!

Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana.

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt. Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

Julia och Jack är en kärlekshistoria om när livet vänds upp och ner och kolliderar med drömmarna. Om hur väl bevarade hemligheter och lögner kan skapa missförstånd och djupa sår som verkar omöjliga att övervinna.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
10h 15min
Sidor e-bok:
318
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-12-20
Förlag ljudbok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN ljudbok:
9789177990857
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789177990031

© Louise Bäckelin Förlag (Ljudbok)

© Louise Bäckelin Förlag (E-bok)